Ontwerp – Methode wijzigen waarop mensen naar uw site gaan

Weet je nog dat het maken van een website moeilijk was? Er was eens, voordat u zelfs maar aan webontwikkeling dacht, u waarschijnlijk drie of vier boeken over coderen zou lezen. En misschien een cursus webontwikkeling volgen. Ach, met dat alles tijdens een website, zou je waarschijnlijk uiteindelijk gewoon iemand inhuren!

Dit zijn slechts een paar producten waarvoor website laten maken – Webactueel zorg nodig is, en mensen vinden het moeilijk om elk onderdeel van het evenement te beheren zonder enige hulp van vrijwilligers of betaalde evenementenmedewerkers.

Tegen de tijd dat de opdracht moest plaatsvinden, had ik een volwaardige website over de geschiedenis van Ierland om te pronken. Het was ongelooflijk lelijk, hoewel ik het zelf had gebouwd!

Gebruik het internet om de namen en contactgegevens van veel verschillende professionele webontwikkelingsbedrijven te verzamelen. En vergeet niet dat er op dit moment grote bedrijven zijn waar u echt rekening mee moet houden bij het kiezen van de bedrijven waarmee u mij een e-mail wilt sturen. Het is niet waarschijnlijk dat groenten meer dan een paar minuten online besteden. De ideeënresultaten van de zoekmachines zijn immers niet noodzakelijkerwijs de beste professionele webdesignbedrijven; ze zijn simpelweg de grootste.

Wanneer u voor elk onderdeel afzonderlijk tijd besteedt aan het vinden van een project, krijgt u een idee van uw deadline-dag. Als u bijvoorbeeld denkt dat het ontwerpen doorgaans vijf dagen duurt, het coderen normaal gesproken drie dagen duurt en het testen twee dagen duurt, kunt u een deadline van tien dagen instellen.

Wat mij is opgevallen, is dat bijna alles weet hoe je geld kunt verdienen met websites. Zelfs zakenmensen die het meeste uit hun website kunnen halen, vertrouwen misschien op een betere school- of universiteitsjongen zonder kennis van webfuncties of internetmarketing om hun cruciale en krachtige marketingmethode op te bouwen. Zelfs als ze een website-ontwikkelingsbedrijf kiezen en veel geld betalen, is dit geen garantie dat hun site resultaten zal opleveren. Een mogelijkheid om te garanderen dat een website een enorm rendement op de investering oplevert, is door deze te behandelen als het belangrijkste marketingproduct: het centrale onderdeel van een marketingsysteem dat producten of diensten kan automatiseren en benutten.

Gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat het niet moeilijk is voor mensen die uw pagina bezoeken om te vinden wat ze nodig hebben. Alle hoofdpagina’s die u eerder heeft ontwikkeld, moeten duidelijk gelinkt zijn in een supergemakkelijk te lezen menu dat op al uw internetsites op dezelfde positie staat. Als u subpagina’s heeft, is een aangesloten sitemap gelinkt in de voettekst van uw webpagina een goed idee.

Het oude gezegde is waar: “Je weet niet wat je niet weet”, dus neem de tijd om nieuwe procedures te onderzoeken. Het leren van ASP-programmeren lijkt heel veel op het leren van een nieuwe taal, dus houd een ‘vocabulaire’ bij om uw ontwikkelingen vast te leggen. Ook al zou u graag gebruik willen maken van wat u al weet, er zijn uitgebreide nuttige ingebouwde functies in ASP, dus bespaar uzelf tijd door te gebruiken wat er al is.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.